Annemarie Drijfhout gaat in Rotterdam werken

Per 1 oktober 2011 hebben we helaas afscheid moeten nemen van Annemarie. Zij heeft zo'n 7 jaar voor ons gewerkt, met grote inzet en enthousiasme. Voor ons een grote aderlating en voor haar patienten is het ook erg jammer. De behandelingen kunnen echter gewoon voortgezet worden door de nieuwe medewerkster Sophie Franken en de andere fysiotherapeuten. Op deze manier hopen wij dat niemand nadeel zal ondervinden van het vertrek van Anne.

Anne gaat in Rotterdam werken bij een praktijk die uitsluitend kinderfysiotherapie doet. Dit sluit voor haar goed aan bij haar specialisatie als kinderfysiotherapeut in opleiding. Een gouden kans voor haar, die zij natuurlijk niet kon laten liggen.


Op haar laatste werkdag heeft Anne aan alle patienten zelfgebakken cakejes gegeven met een persoonlijk kaartje erbij. Ook was er de hele dag taart voor iedereen zoveel als je maar wilde. De taart was gebakken door Marianne Glissenaar en was van uitzonderlijke kwaliteit en grootte. Iedereen kan bij haar taarten bestellen.