Notice: Only variables should be passed by reference in /var/www/vhosts/kortambachtfysio.nl/httpdocs/classes/base.class.php on line 488

Notice: Only variables should be passed by reference in /var/www/vhosts/kortambachtfysio.nl/httpdocs/classes/base.class.php on line 179
Medische fitness - Kort Ambacht Fysio

Medische fitness

Medische fitness onderscheidt zich van gewone fitness doordat het zich vooral richt op uw lichamelijke klachten. Deze training is meer dan alleen uw programma afdraaien; de speciaal naar uw behoeften opgezette trainingsschema’s, persoonlijke begeleiding en de professionele apparatuur staan borg voor een op u gerichte trainingsopbouw. 

Voor wie?

Bij steeds terugkerende problemen kan het nodig zijn om de belastbaarheid van bepaalde spieren en gewrichten te trainen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rugklachten, nekklachten, schouder- heup- en knieklachten. Deze kunnen steeds terugkeren doordat de belasting die u bijvoorbeeld op het werk moet ondergaan, groter is dan dat deze spieren en gewrichten aankunnen.

De training kan ook betrekking hebben op post-operatieve revalidatie (ook na knie- en heupprotheses, hernia’s etc.) en arbeidsreïntegratie.

Ook kunt u cardio-fitness doen om uw conditie te verbeteren of om af te vallen.

LET OP: Bij de intake zal beoordeeld worden of u zo kunt beginnen, of dat het aan te raden is eerst contact met uw behandelend arts op te nemen om meer achtergrondinformatie in te winnen omtrent uw gezondheid en de wenselijkheid om in training te gaan. 

Het "kaartje voor uw fitheid"
Het trainingsprogramma, dat in overleg met uw begeleider wordt opgesteld, kan worden opgeslagen op een chip-card, die iedere keer als u traint de toestellen automatisch op het voor u geschikte niveau instelt.

Deze card is tevens uw toegangsbewijs en dient u elke training mee te nemen

De eerste keer
Voordat u kunt beginnen met de training moet u door de “intake” procedure heen.

Dat wil zeggen: uw klacht wordt besproken met een fysiotherapeut die vaststelt of u in aanmerking komt om in het programma te worden opgenomen en die u test op welk niveau u de training kunt beginnen.

U dient voor deze intake, vooraf een afspraak te maken en contant te betalen.
De intake duurt ongeveer 45 min. en de kosten bedragen    € 45,= incl. BTW.

Het Vervolg

De training vindt plaats gedurende een aaneengesloten periode, in overleg vast te stellen, maar 13 weken; dan moet het gestelde doel, indien mogelijk, bereikt zijn.

Er wordt dus van u verwacht dat u zeer regelmatig (2 keer of meer, per week) komt trainen.

De kosten bedragen € 125,= voor deze 13 weken periode, incl. BTW.

Indien nodig zult u gedurende het trainingstraject regelmatig correctie krijgen van uw begeleider (degene die u ingenomen heeft) en u kunt indien u vragen heeft deze begeleider aanspreken. De begeleider is altijd een gediplomeerde fysiotherapeut. 

Openingstijden

De trainingsruimte zal, behoudens in vakanties, doorgaans ter beschikking zijn op :                              

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
Van 08.00 tot 19.00 uur

woensdag:
Van 09.00 tot 18.00 uur

Vaak kunnen ruimere openingsuren mogelijk zijn; dit kan echter niet altijd gegarandeerd worden. 

Kosten

  • intake        € 45,=
  • training     € 125,= per 13 weken trainingsperiode
  • borg           € 10,=

Betaling vooraf, contant en ineens.

Afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft, kan de training vergoed worden door uw verzekering.

Openingstijden

maandag

08.30 - 19.00 uur

Dinsdag

08.30 - 19.00 uur

Woensdag

08.30 - 17.00 uur

Donderdag

08.30 - 19.00 uur

Vrijdag 08.30 - 18.00 uur
gk7jxxfbh3.jpg d1mvb5rwu4.jpg dftq1wiejs.jpg rl82vee5qc.jpg x93qu4ls7m.jpg mar56zsu3h.jpg s18qt9ad46.jpg f86oo6yfov.jpg r1bpcnea77.jpg